OVER SANTÉ

Wij zorgen voor jouw gezellige avond uit!

Santé Borrelbar is er om jouw gezellige avond uit te verzorgen. Je hoeft bij ons niet te reserveren, dus loop gewoon lekker binnen. Het concept is simpel: Sfeervol borrelen met een verrassende en bijpassende hap. We zijn geen restaurant en bieden dus geen volledige dinerkaart. Toch zijn we wel iets meer dan de reguliere kroeg. Met onze uitgebreide keuze aan drankjes en bijzondere hapjes kan je prima de hele avond bij ons vertoeven.

Net even anders

Dit geldt zowel voor de wijnen en bieren als voor de diversiteit aan hapjes die we bieden. We hebben natuurlijk alles uitgebreid voorgeproefd en zijn ervan overtuigd dat we jou elke keer weer kunnen verrassen. Wij vinden het onbekende namelijk niet alleen spannend, maar vaak uiteindelijk ook verwonderend lekker.

Wie we zijn

Ons team bestaat uit mensen uit de omgeving, die net als jij van een borreltje en een gezellig praatje houden. We staan graag met beide benen op de grond en staan altijd voor je klaar. Het belangrijkste voor ons is dat jij je écht thuis voelt in onze toko. Het enige verschil is dat je bij ons wel je schoenen aan moet houden.

Van onze échte passies hebben we nu werk gemaakt, om nooit meer te hoeven zeggen “Had ik maar…”. Borrelen en gezelligheid, dat delen we graag met iedereen en nu hebben we deze droom kunnen realiseren. Ons concept: Borrelen met een uitgebreide hapjeskaart, mensen ontmoeten en vooral een gezellige avond hebben.

Sander & Evie